De authentieke ijskar huren in vele unieke kleuren!

Er is altijd een reden te bedenken om te trakteren op ijs en met een authentieke ijskar maakt u zeker indruk op uw gasten! Of wat dacht u ervan om een ijskar te gebruiken als promotiekar, dan trekt u gegarandeerd de aandacht! De afmetingen van de authentieke ijskar inclusief ouderwetse wielen: 150cm lengte x 114cm breedte.

We hebben verschillende uitvoeringen in ons assortiment:

De Italiaanse ijskar

Een sfeervolle kar met koperen deksels en andere koperen details, uitgevoerd in de kleuren groen, rood en wit. Een ijskar met een chique, authentieke, Italiaanse uitstraling.

De Roze ijskar

Een originele kar, met een eigentijdse, moderne, maar toch authentieke uitstraling. Uitgevoerd in de kleuren roze, antraciet en wit. Een stijlvolle ijskar met een fris uiterlijk. Natuurlijk missen ook bij deze kar de koperen deksels niet.

De Hollandse ijskar

Zoals de naam al zegt is deze ijskar uitgevoerd in de kleuren van de Nederlandse vlag in combinatie met delfts-blauwe accenten en mooie koperen deksels. Leuk met bijvoorbeeld stroopwafelijs!

De blanco authentieke ijskar

Deze ijskar is volledig in het wit uitgevoerd, maar wel met alle leuke eigenschappen van de authentieke ijskar. Deze ijskar is uitermate geschikt voor personalisatie, thema feesten of voor als u niet wilt dat uw bedrijfsuitstraling anders is dan de door ons geleverde ijskar.

En ook nog...

Authentieke ijskarren uitgevoerd met groene, gele, oranje of blauwe accenten. Allemaal met koperen deksels, een witte basiskleur, robuuste houten wielen en allemaal een geweldige aanvulling voor uw feest!

Alle authentieke ijskarren zijn handgemaakt uit hout en stijlvol beschilderd. Ze zijn wat moeilijker verrijdbaar dan een standaard ijskar, daarom raden we aan om deze karren op een vaste plek te gebruiken. Al onze ijskarren kunnen gepersonaliseerd worden!

Meer informatie > Offerte aanvragen >

De Roze IJskar

De Roze Authentieke IJskar

De Italiaanse IJskar

De Italiaanse Authentieke IJskar

De Gele IJskar

De Gele Authentieke IJskar

De Oranje IJskar

De Oranje Authentieke IJskar

De Blanco IJskar

De Blanco Authentieke IJskar

De Hollandse IJskar

De Hollandse Authentieke IJskar

© 2008 - 2024 12ijskar.nl Onderdeel van Partytools.nl