Over 12ijskar.nl

12ijskar.nl is onderdeel van Exceptional2, ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer 24390172.

Wij hebben al jaren ervaring op het gebied van voedingswaren, catering, partyverhuur en event management. Met veel plezier storten wij ons met de grootste zorg op allerlei leuke projecten voor grote en kleine bedrijven, maar ook voor particulieren. Wij organiseren feesten van het begin tot eind, maar we leveren ook losse componenten voor uw feest.

We zijn begonnen met de ijskarren, wat we nog altijd met veel plezier doen. We bieden bovendien een 70-tal smaken vers geproduceerd ambachtelijk schepijs. Daarnaast zijn wij ook professionals op het gebied van espresso & cappuccino, stroopwafels, poffertjes en nog een tiental andere concepten.

Ook in de wereld van unieke food concepten moeten we denken aan het milieu. Daarom hebben wij vanaf 1 oktober 2012 alleen nog maar milieuvriendelijk, composteerbaar materiaal in ons assortiment omtrent het wegwerpservies en een groot deel van ander verpakkingsmateriaal voor de voedingswaren. Ons streven is om voor 1 januari 2014 alleen nog milieuvriendelijk en composteerbaar materiaal te gebruiken voor alle verpakkingen van onze voedingswaren.

© 2008 - 2024 12ijskar.nl Onderdeel van Partytools.nl