Professionele espressobar huren, inclusief SCAE gecertificeerd barista

Professionele espressobar met SCAE gecertificeerd Barista huren?

Wilt u iets origineels voor uw gelegenheid? Of wilt u tijdens de koude maanden iets feestelijks organiseren? Wat dacht u van ons nieuwe koffieconcept?! Wij leveren een professionele espressobar met SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) gecertificeerd barista. Onze apparatuur en koffie is van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met onze kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffie producten. Wij vertellen u ook graag meer over onze koffie en als we het niet al te druk hebben mag u het ook zelf proberen achter onze espressomachine!

Professionele espressobar op uw evenement!

U kunt ervoor kiezen om onze professionele espressobar op uw event te gebruiken. Onze koffiebar beschikt over alle benodigdheden zoals water en afvoer, waardoor we op uw locatie alleen elektriciteit nodig hebben. Naast de luxe Conti Espressomachine en de stijlvolle koffiebar, leveren wij 2 koffiemolens voor vers gemalen koffie, eventueel serviesgoed of kartonnen bekers en natuurlijk onze Costadoro koffie met melk, suiker, koekjes en volle melk voor de cappuccino’s en latte macchiato’s. U heeft gegarandeerd succes dankzij de heerlijke verse koffie van onze espressobar!

Meer informatie >  Offerte aanvragen >

Professionele espressobar apparatuur!

Wij leveren onze apparatuur alleen inclusief professioneel personeel, zo bent u gegarandeerd van een professioneel product om uw gasten versteld te doen staan! Ons personeel is SCAE (Speciality Coffee Association Europe) gecertificeerd, dit betekent dat ons personeel een opleiding tot barista voldaan heeft en dus zeer veel kennis heeft van koffieproducten. Geeft u een heel groot feest? Dan kunnen wij met meerdere personeelsleden komen zodat wij een grote hoeveelheid mensen aankunnen, een voordeel is dat er met twee personen aan de espressomachine gewerkt kan worden.

Meer informatie >  Offerte aanvragen >

© 2008 - 2024 12ijskar.nl Onderdeel van Partytools.nl